Ulur Rri

Ulur rri Mendoj: Pse kafes që po pi Duhet t’i hedh sheqer E pastaj ta pi?! Pse kafen duhet ta hedhin Në filxhan e pastaj ta sjellin Me dallgëzime prej kamarjeri Dhe me dy qese sheqeri Në pjatën e tij?! Pse unë rri Kohën harxhoj Shkel mbi sekondat e jetës sime Që pakthyeshmërisht me busëqeshin…