Arti i Lajmit

Cipëplasur Përgatit kronikën e radhës Thurr i çthurrur lajmin Gatuan të vërtetën Me përbërës kryesor gënjeshtrat E zbukuron Dhe e servir për publikun Robotikisht të ngrirë Dhe kaq. Lajmi tjetër do të vijë patjetër Nuk harrohet zanati i vjetër I gatimit Me përbërësit kryesor Që shumica nuk e di Që janë gënjeshtra Kurse të tjerë…