Retrospektivë Universitare (18)

Shkruar nga

Baki Goxhaj

Postuar më 2008

03 January

Kujtime të nxitura nga disa foto nga universiteti ku kam kaluar katër vjetë jetë.

Një shoku im më solli ndërmend vitet e universitetit duke më treguar ca foto të marra aty-këtu në ambjentet e universitetit dhe unë nuk munda të mos i ndaj me ju fotot dhe aty që ndjeva kur i pashë edhe për faktin që kam munguar pak në blogsferë. Njërën prej tyre e vendosur si baner për blogun tim; mendoj se do e lë për ca kohë, më pëlqen shumë. Megjithatë, vazhdojmë më poshtë. [ Lexo më shumë → ]