Oh, sa kam qesh!!! (2)

Shkruar nga

Baki Goxhaj

Postuar më 2009

27 May

Just to break the ice ... with the American Muslim Comedian Azhar Usman

Allah Made Me Funny OSE  më shumë se kaq …

Historia e Gjërave (3)

Shkruar nga

Baki Goxhaj

Postuar më 2009

11 May

Nga vijnë dhe ku përfundojnë gjërat që ne blejme çdo ditë.

Sot më bombardoi një tip me ca email-e për blogun e tij të ri. Duke qenë se më mërziti me të njëjtin email shumë herë, nuk po ja përmend blogun fare. Për më shumë që nuk ka lidhje me temën. Ajo që dua të ndaj sot me ju është një vidoe që gjeta tek blogu në fjalë. Ishte në italisht dhe titullin e kishte “La Sotria delle Cose“. Më tërhoqi pamja e parë dhe i bëra play. Do thoni ju: “Si e kuptove italisht?” Unë them do u them: “Italishten e kemi gjuhën e babës”. Nejse, por ju që nuk dini italisht, videoja është edhe në anglisht, në fakt, origjinali është në anglisht. [ Lexo më shumë → ]