Oh, sa kam qesh!!!

Shkruar nga

Baki Goxhaj

Just to break the ice ... with the American Muslim Comedian Azhar Usman

Allah Made Me Funny OSE  më shumë se kaq …

Komentuan

2 Vetë

  • Vallai une e pashe pak, por s’eshte se me shkriu se qeshuri… 😀 por ishte nice anyway

  • kam dashur te ta dergoj para disa javesh por s’mu dha rasti dhe harrova
    Me pelqeu imitimi qe beri sidomos ai i latinos

    te fala shefi

Thuaj nje llaf